mandag 3. november 2014

Lahlum og Solhjell om sjakk 4. november

Hans Olav Lahlum og Bård Vegard Solhjell kommer på Holmestrand bibliotek tirsdag 4. november kl. 19.00. Og samme uka begynner VM i sjakk, så dette kan være en god innledning til noen hektiske uker. Hans Olav Lahlum blir også i år sentral i formidlingen av begivenheten ut til det norske folk.

Tittelen på evenementet er: Sjakk matt! og presentasjonen lyder:
Stortingsrepresentant Bård Vegar Solhjell har et lidenskapelig forhold til sjakk, og har skrevet ei bok for alle som sitter med ubesvarte spørsmål etter OL og VM. Ingen kan ha unngått å få med seg at også krimforfatter Hans Olav Lahlum er over gjennomsnittet interessert i temaet. Hva er det med sjakkspillet som samler flere og flere mennesker? Har sjakk noe til felles med intrigene i Lahlums bøker? Få svar på dette og få innsikt i sjakkspillets historie, opphav, de store profilene og om sjakk i film, musikk og i politikk.

Arrangementet er for et noe bredere publikum enn oss som har et nært forhold til sjakk. Så det går an å ta med kona og nære venner også.

Holmestrand bibliotek ligger i hovedgata i Holmestrand, syd for Shell-stasjonen i byen. Inngang på baksida. Det er gratis inngang og alle er hjertelig velkomne.


Bilde © VG TV

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar